Etusivu Kirjaudu sisään Register Toimitustiedot Ota meihin yhteyttä Valuutat:

Ryhmät

Toimitus & Palautus

Toimitus:
Kansainvälinen tilaukset käytämme kansainvälisiä pikalähetys kaikille kansainvälisille deliveries.We on merenkulun. Yleensä tuotteet postitetaan kolme päivää saanut kaksi tilausta. Odota noin 5-7 päivää lähettämisestä.

Peruutus:
Jos haluat peruuttaa tilauksen, lähetä meille välittömästi. 4% peruutusmaksun. Useimmat tilaukset ovat alkaen palvelun tilauksen 1-2 päivän kuluessa. Toimitusluettelot ei voi peruuttaa. Tuotanto on epätodennäköinen valmistuksen virheet, joka korvataan ilman kustannuksia asiakkaalle / korjaus tuotteita. Palauttaa tuotteen, lähetä sähköpostia meille sanoa, miksi sähköpostin. Anna hänen ohjeitaan. Tuote tulee palauttaa viimeistään 7 päivän kuluessa - kulumaton ja sisältävät kaikki alkuperäisessä pakkauksessa ja merkinnät. Emme kasvaa / alkuperäinen maksutapa pisteitä 20% kustannuksista hoidon. Kaikki postikulut liittyvät paluuta omaisuutta, on kuluttajan vastuulla.

Vaihto:
Muuttaa tuotetta, lähetä sähköpostia meille sanoa, miksi sähköpostin. Anna hänen ohjeitaan. Tavarat voidaan perillä 7 päivän kuluessa vaihdon, niin kauan kuin he käyttävät ja kaikki alkuperäiset pakkaukset ja merkinnät alkuperäiseen tilaan. Jos vaihto-ohjelma, varmista, että nimi, osoite, puhelinnumero ja kuvaus selkeästi. Ja tavara vaihtaa kaikki kuljetuskustannukset, jotka liittyvät vastuuta kuluttajalle.

Back
@2020 www.gkrister.fi Copyright.  . Giuliano Galiano . adidas Performance . Base London